Om os


Hvem er Search Danmark?

Search Danmarks er brancheforeningen for danske Search & Selection samt Executive Search virksomheder. Det er Search Danmarks ambition at sikre en højere kvalitet for kunderne, skabe et etisk kodeks og udvikle autorisationsordning. Vi vil med foreningen skabe et parameter for omsætning, anciennitet og standarder, der gør det enklere og mere transparent for kunderne at navigere mellem de forskellige virksomheder i branchen.

Search Danmarks vision er at være foreningen, der forholder sig professionelt til rekruttering på specialist og ledelsesniveau.

Foreningen arbejder for tryghed, viden og indflydelse for medlemmerne og for at skabe et fælles talerør for den danske rekrutteringsbranche. Vi formidler og videreudvikler viden og giver nyttig ekstern information og branchestatistik, som kan styrke medlemmernes forretning.

Foreningen arbejder også for at opkvalificere medlemmerne. Det er foreningens mål at være medlemmernes foretrukne netværk for inspiration og viden til kvalitets- og forretningsudvikling.