Ny bestyrelse i Search Danmark

På den årlige generalforsamling har medlemmerne af Search Danmark valgt ny bestyrelse med flere nye ansigter. Bestyrelsesformand, Morten Andersen, glæder sig over nye kræfter i bestyrelsen, der har vigtige opgaver foran sig:

”Jeg glæder mig over medlemmernes opbakning og valget af en ny bestyrelse med meget kompetente mennesker fra branchen. Vi er som brancheforening kommet langt på relativt kort tid, og den positive udvikling skal vi fortsætte og bygge ovenpå,” siger Morten Andersen og fortsætter:

”Vi skal først og fremmest sikre vores medlemmers interesser ved at stå sammen som branche, men også være stedet, hvor erhvervslivet og det offentlige retter blikket hen, når man har brug for dygtige og seriøse headhuntere og rådgivere, der kan levere ydelser af højeste kvalitet.”.

Flere nye ansigter i bestyrelsen

Flere erfarne headhuntere fra forskellige rådgivervirksomheder i landet er valgt til den ny bestyrelse. Det er en stor styrke og understreger, at Search Danmark er en brancheforening for hele branchen, mener Morten Andersen:

”Search Danmark repræsenterer hele den danske headhunterbranche, og det afspejles også i den ny bestyrelse. Det er en stor styrke, som kan sikre, at branchen repræsenteres både i offentligheden og i det politiske system.”

Den ny bestyrelse består af

  • Bestyrelsesformand Morten Andersen, COO i Unique Human Capital
  • Næstformand Jannie Kluge, Owner i KLUGE
  • Bestyrelsesmedlem Peter Bang Fasting Bauer, Headhunter og Founder i HumanTrust
  • Bestyrelsesmedlem Michael Wallin, Direktør og Partner i Amalie Search
  • Bestyrelsesmedlem Janne Kofoed-Sørensen, Managing Partner i Best Talent

Yderligere information

Morten Andersen, bestyrelsesformand

moa@uhc.dk