Vi er medlem af Search Danmark fordi...

”Vi er en del af et fagligt fællesskab”, ”Vi arbejder for at sikre høj kvalitet og tryghed for kunderne”, ”Vi får adgang til værdifulde ydelser”.

Der er mange gode grunde til, at vores medlemmer vælger at være medlem af Search Danmark. Det sætter Search Danmark fokus på i en ny kampagne.

”Search Danmark er headhunterbranchens talerør og et fællesskab for dygtige og seriøse rådgivervirksomheder, der beskæftiger sig med executive search og search & selection. Det vil vi gerne fortælle omverdenen om i vores nye kampagne”, siger Morten Andersen, der er formand for Search Danmark.

Kampagnen giver ordet til Search Danmarks medlemmer, der alle får mulighed for at fortælle, hvorfor de er medlem af Search Danmark.

”Der er mange forskellige grunde til, at man er en del af Search Danmark. Det vil vi gerne sætte fokus på. Vi er en brancheforening, der leverer en række ydelser til vores medlemmer, der samlet set sikrer høj kvalitet og forretningsudvikling til gavn for både kunder, kandidater og vores medlemmer.”, slutter Morten Andersen.

Du kan også blive en del af Search Danmark. Kontakt sekretariatschef, Daniel Møller Jensen (kontakt@searchdanmark.org), for information om medlemskab.