Branchen går optimistisk ind i 2020

En ny undersøgelse blandt medlemmerne i Search Danmark viser nemlig, at hele 82 % forventer, at omsætningen øges i 2020 og 18 % forventer, at omsætningen vil være uændret.

Et af de medlemsvirksomheder, der forventer en stigning i omsætningen i 2020, er HumanTrust, hvor Founder & Headhunter Peter Bang Fasting Bauer ser positivt på det nye år:

Vi har siden vores start i 2013, oplevet vækst i omsætningen samtlige år. Vores forventning til 2020 er også en fortsat vækst, da vi kun kan se en positiv udvikling for vores kundesegmenter. Vi oplever, at flere og flere virksomheder søger ekstern hjælp til rekruttering. Den tendens, tror vi også vil smitte af på os.” siger han.

Flere ansatte og investeringer

Der er også positive forventningerne, når det gælder ansatte og investeringer i virksomhederne. 60 % af medlemmerne forventer at skulle i gang med at underskrive flere ansættelseskontrakter med nye kollegaer.

Det tegner også til et år, hvor vi kommer til at se flere investeringer i de enkelte virksomheder. I undersøgelsen angiver 55 % af medlemmerne nemlig, at de i det kommende år vil øge investeringerne i virksomhederne, hvor 45 % forventer et uændret investeringsniveau.

Undersøgelsen blev foretaget blandt Search Danmarks medlemmer i december 2019 med en svarprocent på 79 %.