Flere nye kollegaer i branchen i 2020

En ny undersøgelse blandt medlemmerne i Search Danmark viser, at hele 60 % forventer at ansætte flere kollegaer i 2020 og 40 % forventer, at antallet af ansatte forbliver uændret.

En af vores medlemsvirksomheder, der kigger ind i 2020 med forventninger om at ansætte flere rekrutteringskonsulenter, er PharmaRelations, hvor Country Manager Denmark Kim Raabymagle forventer fortsat vækst i det nye år:

”PharmaRelations i Danmark vokser, ligesom vores 3 øvrige nordiske markeder. Vi ansætter kontinuerligt nye rekrutteringskonsulenter, hvilket er det tydelige tegn på et øget behov hos vores kundesegment indenfor Life Science. Vi har medarbejdermæssigt fordoblet antal medarbejdere på 3 år, ligesom omsætningsvæksten er fordoblet de sidste 2 år.”, siger Kim Raabymagle.  

Øget omsætning i 2020

De positive forventninger til antallet af nye kollegaer i 2020 kommer blandt andet som følge af øget efterspørgsel efter kvalificeret rekrutteringsrådgivning, mener Kim Raabymagle:  

”Det viser os, at kunderne sætter stor pris på vores arbejde, ligesom det viser at de søger at anvende eksterne rekrutteringsspecialister, som kender deres marked, potentielle kandidater og behov lige nu.”

Den samme undersøgelse blandt medlemmerne i Search Danmark viser, at hele 82 % forventer, at omsætningen øges i 2020 og 18 % forventer, at omsætningen vil være uændret.