Nyheder

Det er nu, holdet skal sættes

Alting er vendt op og ned i det seneste år. Ingen virksomheder vender tilbage til den gamle virksomhed, for den findes ikke længere. Det giver udfordringer, men også muligheder.

En god forberedelse sikrer dig de rette kandidater

Nye tal fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering melder om begyndende rekrutteringsudfordringer for virksomhederne. Samtidig står virksomhederne i en ny virkelighed i kølvandet på COVID-19. Det stiller større krav til forberedelse af din rekrutteringsproces.

Har dine kandidater haft en god oplevelse?

Search Danmark arbejder hver dag for at sikre den højeste kvalitet i rekrutteringsprocesserne. Det gælder både for virksomhederne og for de mange kandidater, der gennemgår et rekrutteringsforløb. Kort sagt arbejder vi for at skabe tryghed omkring kvalitet, proces og faglighed. På den måde kan virksomheder og kandidater være trygge ved, at et medlem af Search Danmark står for rekrutteringsforløbet.

Glædelig jul og godt nytår

Før vi har set os om, er det jul – og dernæst skriver vi 2021. Det har på mange måder været et vildt år. Et vildt år, der også har sat sit præg på vores branche og på vores brancheforening. Men én ting står klart: Vi kan mere i fællesskab.

Vi er medlem af Search Danmark fordi...

”Vi er en del af et fagligt fællesskab”, ”Vi arbejder for at sikre høj kvalitet og tryghed for kunderne”, ”Vi får adgang til værdifulde ydelser”. Der er mange gode grunde til, at vores medlemmer vælger at være medlem af Search Danmark. Det sætter Search Danmark fokus på i en ny kampagne.

Udnyt sommerferien til at rekruttere

I et debatindlæg i Jyllands-Posten skriver Search Danmarks formand, Morten Andersen, om muligheder for at rekruttere nye kompetencer i sommerferien. Medarbejdere, topledere og specialister bruger nemlig ikke kun feriedagene til at trække stikket og koble af ved stranden. Tiden bliver også brugt på at reflektere over karrieren, og hvilke muligheder man vil forfølge.