Nyheder

Udnyt sommerferien og find din næste medarbejder

Medarbejdere, topledere og specialister bruger ikke kun sommerferien til at koble af. De lyse sommeraftener bliver også brugt på at reflektere over karrieren og de muligheder, man vil forfølge. Derfor kan man med fordel bruge sommeren til at komme i kontakt med kandidaterne på et efterhånden trængt kandidatfelt, skriver Morten Andersen, der er formand for Search Danmark.

Få effektive medarbejdere fra dag ét

Den rigtige kandidat er fundet, aftalerne er på plads og kontrakten er skrevet under. Så er det bare at læne sig tilbage, klappe sig selv på skulderen og glæde sig over at have overstået rekrutteringen og nu kan vende tilbage til hverdagen.

Det er nu, holdet skal sættes

Alting er vendt op og ned i det seneste år. Ingen virksomheder vender tilbage til den gamle virksomhed, for den findes ikke længere. Det giver udfordringer, men også muligheder.

En god forberedelse sikrer dig de rette kandidater

Nye tal fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering melder om begyndende rekrutteringsudfordringer for virksomhederne. Samtidig står virksomhederne i en ny virkelighed i kølvandet på COVID-19. Det stiller større krav til forberedelse af din rekrutteringsproces.

Har dine kandidater haft en god oplevelse?

Search Danmark arbejder hver dag for at sikre den højeste kvalitet i rekrutteringsprocesserne. Det gælder både for virksomhederne og for de mange kandidater, der gennemgår et rekrutteringsforløb. Kort sagt arbejder vi for at skabe tryghed omkring kvalitet, proces og faglighed. På den måde kan virksomheder og kandidater være trygge ved, at et medlem af Search Danmark står for rekrutteringsforløbet.

Glædelig jul og godt nytår

Før vi har set os om, er det jul – og dernæst skriver vi 2021. Det har på mange måder været et vildt år. Et vildt år, der også har sat sit præg på vores branche og på vores brancheforening. Men én ting står klart: Vi kan mere i fællesskab.